Lajme

Studimi/ Meshkujt shqiptarë ua ‘kalojnë’ grekëve dhe turqve per madhësinë e…

 

Një nga tabutë e meshkujve, në të gjitha vendet, ka të bëjë me madhësinë e organit të tyre gjenital, pasi të gjithë duan të shtojnë disa centimetra më shumë, shkruan Protothema, duke iu referuar një studimi anglez.

Një nga farmacitë më të mëdha që bën shitje në internet në Mbretërinë e Bashkuar, Androse, e specializuar në andrologji, grumbulloi të dhëna nga Google nga 86 vende të botës dhe përpiloi një listë të madhësisë mesatare të organeve gjenitale mashkullore në secilën prej këtyre shteteve.

Mes tyre edhe Shqipëria. Sipas Protothema, meshkujt nga Ekuadori renditen në vendin e parë me 17.61 cm, të ndjekur nga Kameruni me pothuajse një pikë diferencë.

Për sa i përket Greqisë, meshkujt grekë renditen në gjysmën e dytë të listës dhe konkretisht në vendin e 64-të me 13.30 cm, ndërsa në vendet fqinje me Greqinë, situata paraqitet si më poshtë, shkruan Protothema:

Bullgari: 15.02 cm

Shqipëri: 14.19 cm

Maqedonia e Veriut: 13.98 cm

Greqi: 13.30 cm

Turqi: 12.99 cm

Related Articles

Back to top button