Lajme

“Çfarë shkruhet në pasaportën e Shqipërisë dhe Kosovës?”, Kreshnik Spahiu kap detajin e rëndësishëm…

 

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka bërë një pyetje retorike në rrjetet sociale. Spahiu evidenton garancinë që iu jep pasaporta që posedojnë shtetasit amerikanë, francezë, kanadezë e britanikë dhe pyet nëse e dinë se çfarë shkruhet në pasaportat e Shqipërisë dhe Kosovës.

Komentuesit njëzëri përgjigjen se pasaporta shqiptare iu mëson sesi të emigrojnë në shtete të tjera.

Postimi i plotë:

• Pasaporta amerikane thotë

se jeni nën mbrojtjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbi çdo tokë nën çdo qiell.

• Në pasaportën kanadeze thuhet se lëvizim një flotë për bartësin e kësaj pasaporte.

• Ne pashaporten franceze shkruhet shikojeni mire se je qytetar francez.

• Në pasaportën britanike thuhet se mbretëria do të luftojë deri në ushtarin e saj të fundit për mbajtësin e kësaj pasaporte.

• Më thuaj çfarë shkruhet në pasaportën e vendet tona, Shqipëri dhe Kosovë?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button