Lajme

Zhdukja e kryesekretares të Gjykatës së Lezhës. Humb kontaktet me familjen, policia nis kërkimet.

 

Humb kontaktet me familjen kryesekretarja e Gjykatës së Lezhës, Klaudia Marku, policia nis kërkimet.

Denoncimin e ka bërë bashkëshorti i saj pasi edhe të afërmit kishin humbur kontaktet me të. Sipas tij, Klaudia nëna e dy fëmijëve është larguar nga banesa dhe nuk është rikthyer më.

Dyshimet janë se gruaja është larguar për probleme familjare, por nuk përjashtohen as pista të tjera.

Ajo punonte prej vitesh punonjëse e gjykatës së Lezhës, ndërsa së fundmi kishte fituar një vend pune si OPGJ në prokurorinë e Lezhës dhe brenda pak ditësh pritej të transferohej.

Paraprakisht dyshohet se shkak i largimit të gruas, kanë qenë konflikte familjare, por nuk përjashtohen edhe pista të tjera.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button