Lajme

Rrëshqasin një masë e madhe dheu dhe guri në rrugë, bllokohen disa fshatra në Dukagjin…

 

Ka rrëshqitur një masë e madhe dheu dhe guri në rrugën që lidh disa fshatra të njësisë Shalë në Dukagjin si pasojë e reshjeve të fundit duke krijuar probleme për qarkullimin në zonat malore.

Sipas informacioneve, bëhet me dije se rrëshqitja e gurëve ka krijuar probleme në qarkullimin e banorëve të zonës, por edhe turistëve të huaj.

 

Related Articles

Back to top button