ShowBiz

Ish konkurrentja e Për’puthen: Ja arsyet pse gratë i rrahin burrat…

Në “Shqipëria Live” është trajtuar çështja e dhunës dhe ish konkurrentja Margaret Shllaku ka treguar arsyet përse gratë dhunojnë burrat.

Sipas saj, gratë kur nuk gjejnë mbështetje tek familja apo shoqëria, gjejnë zgjidhje tek dhuna.

Margaret Shllaku: Unë mendoj që në shumicën e rasteve është një situatë që agravon nga meshkujt, por femra duke parë që situata është në një moment kritik, zgjedhin dhunën, jo me dëshirë absolutisht. Këtë e bëjnë kur nuk gjejnë mbështetje as tek familja, as tek shoqëria.

Unë nuk e bëj sepse realisht mendoj se është e drejtë dhuna, por mendoj se femrat nuk e gjejnë mbështetjen as tek instancat, as tek familja apo shoqëria dhe duke e pasur të pamundur, percepiton situata dhe ato, të gjithë dhimbjen e tyre e kthejnë në dhunë.

E kuptoj që mund të duket si justifikim, por me të vërtetë nuk është i tillë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button