Lajme

Enver Hoxha ishte gej’, grimieri shqiptar trondit me deklaratën e tij…

Grimieri shqiptar Dario Doka, i cili shpeshherë ka shkaktuar zhurmë në publik për faktin se e ka pranuar hapur orientimin e tij seksual, së fundmi ka marrë vëmendjen me një deklaratë të fortë që ka bërë.

I ftuar në emisionin ‘’Expuls’’ blogeri i është përgjigjur të gjithë njerzëve që e kanë paargjykuar për orientimin e tij seksual dhe ka deklaruar se vetë Enver Hoxha ka qenë gej.

“Këta janë fëmijë, se ndërkohë që ti nuk ke lexuar, Enver Hoxha që këta thonë “Çohu Enver”, shkruhet që ka qenë gej. Duhet të sqarojmë diçka, nuk ua u prish unë fytyrën se çfarë bëj unë me trupin tim. Unë nuk po cënoj jetën tuaj, merruni me shqiptarët që vrasin dhe përdhunojnë jo me mua. Ata prishin Kombin jo unë. Unë nëse prek një mashkull nuk e kthej në gej, s’jam magjistar, kush ka qejf ka”, tha Dario.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button