Bota

Ma ndiente zemra! Rihap varrin e djalit pas 42 vitesh, brenda arkivolit nuk kishte asnjë trup. (Foto)

 

Lidia Reid është ndier e shkatërruar, pasi ka hapur va rrin e të birit, i cili kishte ndërruar jetë në vitin 1975.Djali i saj Garry nuk është gjendur.

Brenda arkivolit nuk kishte asnjë trup.

Lidia ka mbi 42 vite që lufton për të gjetur se çfarë ka ndodhur me djalin e saj.

Kur ajo ka kërkuar të shihte djalin e saj në spitalin “Sick Kids” në Edinburgut ata i treguan një fëmijë që nuk ngjasonte me të sajin.

Kur ajo ka thënë se nuk ishte fëmija i saj, mjekët kanë thënë se kishte kaluar dep resion pas lindjes.

“Në fund të kësaj historie ka një shpjegim logjik.

Trupi i djalit tim nuk është vënë në arkivol sepse atij i kanë marrë organet”,- ka thënë Lidia.

Ndërmjet viteve 1970 dhe 2000 ka pasur dyshime për përfshirjen e disa mjekëve në trafik organesh, por nuk ka pasur kurrë prova të forta për këtë.

Në ato vite mjekët në Skoci u justifikuan se kishin mbajtur rreth 6,000 organe dhe inde nga trupat e fëmijëve të vdekur sepse po kryenin eksperimente.

Nga ana tjetër Lidia thotë se nuk do të ndalet pa mësuar se ku ndodhet trupi i djalit të saj.

Shiko Fotot:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button