Lajme

Qeveria e Ramës dhe bordi i oligarkëve rrit sërish çmimin e naftës për shqiptarët

 

Qeveria e Ramës dhe bordi i oligarkëve ka shtrenjtuar sërish çmimin e naftës për shqiptarët. Siç shihet edhe nga vendimi, nafta tashmë do të tregtohet me 233 lekë për litër, pra një rritje prej 7 lekësh.

Noftimi:

Çmimi me pakicë deri në 12 prill

233 Lekë/litri për gazoilin;

209 Lekë/litri për benzinën;

Çmimi me shumicë deri në 12 prill

221 Lekë/litri për gazoilin;

197 Lekë/litri për benzinën;

Vendimi i Bordit hyn në fuqi dhe do reflektohet në datë 5 Prill, deri deri në mbledhjen e ardhshme të bordit, me qëllim pasqyrimin në çmimin e shitjes me pakicë të këtyre nënprodukteve, të ndryshimeve të mundshme të çmimeve në tregjet ndërkombëtare. Çdo operator i shitjes me shumicë dhe pakicë i nënprodukteve të naftës është i detytuar të zbatojë Vendimin e Bordit të Transparencës, në lidhje më çmimet e shitjes me shumicë dhe pakicë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button