Lajme

Deklarata shokuese e një studiuesi anglez : Ja pse në vitet e ardhshme nuk do të ketë marrëdhënie intime…

 

Rreth vitit 2030 nuk do të bëjmë më marrëdhënie intime duke rrezikuar kështu ekzistencën e qenies njerëzore.

Ka qënë kjo deklarata e një studiuesi anglez i cili ka dhe një shpjegim pas saj.

Shpeshtia mujore e raporteve intime mesatarisht ka rënë ndjeshëm në 30 vitet e fundit duke kaluar nga 5 herë në muaj rreth vitete ‘90, në 4 herë në vitet 2000 dhe në vetëm 4 herë në vitet e fundit!

Stresi është arsyeja kryesore thotë shkecëtari por edhe lidhja e ngushtë e njeriut me telefonat,kompjuterin dhe internetin.

Televizori nuk tërheq më njerëz,ndaj kur çfiftet shtrihen në krevat fillojnë kontrollojnë telefonin duke i kthyer shpinën njëri tjetrit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button