Kuriozitete

Vuri një hudhër poshtë jastëkut, u habit nga ajo qe ndodhi….

Hudhra është një nga ushqimet më të shëndetshme.

Sipas ekspertëve ajo duhet të konsumohet së bashku me bazën e ushqimeve ditore sepse mund të parandalojë dhe të trajtojë një numër të madh të problemeve shëndetësore të tilla si: arteriet e bllokuara, sëmundjen e mëlçisë, ftohjen, gripin apo probleme me frymëmarrjen.

Fuqia e hudhrës mund të jetë më e madhe kur ajo është e grimcuar. Pra, përdorimet dhe efektet pozitive që ka në shëndet janë vërtet të mëdha.

Ndoshta mund të mos e keni ditur këto 2 përdorime të veçanta të hudhrës që lidhet me gjumin dhe energjinë negative. Vendosja e një hudhre nën jastëk para se të shkoni për të fjetur, cilësohet si një praktikë e cila mund të përmirësojë gjumin në mënyrë të konsiderueshme.

E një pjesë e njerëzve mbajnë hudhra në xhepat e pantallonave me idenë se ajo mund të eleminojë negativitetin.

Andaj vini një hudhër nën jastëkun tuaj për të përmirësuar gjumin tuaj ose në rastin tjetër mbajeni atë në xhep në mënyrë që të largoni energjinë negative!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button