Lajme

Revoltohet keq në mes të emisionit Eni Çobani: Kërkoji ndjesë tani…

 

Me një gjuhë fyese, Bedriu, i cili ka sjellë në “Shihemi në Gjyq” bashkëshorten, Marjetën, shpreh zemëratën e tij ndaj saj. Këmbëngulja e Marjetës disa vite më parë për të ndihmuar kushëririn e saj me një garanci kredie që përfshinte lënien e apartamentit të çiftit, sot i ka sjellë ata në një konflikt të fortë.

Banka kërcënon se do iu marrë shtëpinë, ndërsa në shtëpinë e Marjetës dhe Bedriut nuk ka paqe e harmoni. Përballja e tyre në programin “E diela shqiptare” në Tv Klan është mjaft e rënduar sepse Bedriu nuk mund të përmbahet ndaj bashkëshortes, gjë që shkakton edhe reagimin e fortë nga Eni Çobani.

Bedri: Ç’kusur kam unë të më torturoni në moshën 65 vjeç të vij unë vërdallë! Po ç’janë këto! O idiote! Po mëbshtille mendjen o idiote! Kemi 30 e ca vjet bashkë, tani në fund po i bën këto gjëra.

Marjeta: Kam shumë kohë që po të dëgjoj, jo vetëm këtu, por edhe në shtëpi.

Bedri: Çfarë ke dëgjuar moj?

Marjeta: Ja si këtu.

Bedri: Të kishe dëgjuar kishe vajtur e mbaruar punë.

Marjeta: Kam vajtur.

Eni Çobani: Ke gjetur Marjetën e urtë ti se të kishe ndonjë Marjetë tjetër nuk të kishte lënë të flisje kështu. Kërkoji ndjesë tani.

Bedri: S’është e urtë ajo.

Eni Çobani: E fyeve tani. Kërkoji ndjesë

Bedri: Nuk është e urtë. Kujt t’i kërkoj ndjesë?

Eni Çobani: Bashkëshortes.

Bedri: Falje të më kërkojë mua ajo, unë nuk ngopem. Unë ngopem ta nxjerr prej shtëpisë, mos të ketë shtëpi ajo.

Eni Çobani: Nuk e nxjerr dot nga shtëpia se ka gjysmën ajo.

Related Articles

Back to top button