Lajme

Dy ditë nga aksidenti i pazakontë në Tiranë/ Rrezikohet autobuzi në Lanë nga prurjet e shumta prej reshjeve të forta të shiut

 

Dy ditë nga aksidenti i pazakontë në Tiranë, dhe autobuzi i “Unazës” vijon të qëndrojë si një urë lidhëse mes dy brigjeve të lumit Lana.

Nxjerrja është e vështirë, ndërkohë që s’kanë munguar as propozimet për ta lënë aty ku është, si instalacion.

Por sot autobusi është përballur me një kërcënim natyror. Rreshjet e shiut kanë bërë që prurjet në Lanë të shohen ndjeshëm duke rrezikuar spostimin e autobusit.

Related Articles

Back to top button