Lajme

Gruas i hyri frika në palcë, Gjen skicën e arkivolit dhe një shënim rrëqethës nga ish-partneri i saj…

 

Kur e pa u tmerrua! Një gruaje i hyri frika në palcë kur gjeti skicën e arkivolit dhe një shënim rrëqethës nga ish-partneri i saj.

Postimi i shpërndarë në Reddit tregon një foto të një shënimi të etiketuar “planet e pushimeve” me një skicë të një arkivoli.

Mbishkrimi lexon: “Unë e lashë partnerin tim abuziv dhe gjeta këtë shënim në kutinë e veglave të tij që detajon planet e tij për një arkivol që ai e quan “plane pushimesh)”.

Postimi ka marrë mijëra klikime dhe njerëzit kanë lënë qindra komente duke shprehur mendimin e tyre.

Një përdorues tha: “Unë sinqerisht shpresoj që ju keni marrë të gjitha masat paraprake për t’u siguruar që ai të mos ju gjejë”.

Reddit vazhdon të mbetet një platformë që trajton tema dhe hap diskutime rreth tyre.

Related Articles

Back to top button