Lajme

Habit Sazan Guri me deklaraten në Facebook.: Krishti ishte shqiptar, mbante qeleshe

 

Eruditi nga Ura Vajgurore dhe pasardhësi i pellazgëve Sazan Guri, vijon të befasojë me deklaratat e tij të larmishme.

Së fundmi ai ka dalë me një përfundim të ri që i kalon përmasat e gjetjeve mbi origjinën shqiptare të piramidave të Egjiptit apo zbulimet për dhallin e kosin e Lapardhasë.

“Krishti me plis, rastesi apo ………?

Dihet se ndonje xhubletë, ndonje flamur me dy shkaba, ndonjë fustanellë, ndonjë lahutë apo ndonjë cyle e cifteli edhe ngatërrohesh se e mbajnë edhe ca kombe të tjerë, por plis aman dihet se një komb dhe vetëm një komb e mban, qoftë ai dardan, qoftë ai ilir, qoftë ai epir, qoftë ai arban apo qoftë ai shqiptar.

Ndaj dhe i thonë Kreu eshte – a nuk te tregon kjo foto pikërisht këtë? apo eshte lyer me vaj (Hristos) pët të qenë mbret?!”, shkruan Sazan Guri në Facebook.

Related Articles

Back to top button