ShowBiz

Reperët Stresi dhe Noizy nuk kanë pasur marrëdhënie të mira në të shkuarën por Stresi ka një kërkesë për Noizyn, përgjigja publike e reperit i surprizon të gjithë…

 

Reperët Stresi dhe Noizy nuk kanë pasur marrëdhënie të mira në të shkuarën, por prej një viti ata janë pajtuar, duke i lënë mbrapa mosmarrëveshjet që kishin.

Stresi duket se nuk e ka aspak problem që të vishet me rrobat e linjes “Illyrianbloodline”, që është biznesi i Noizy-it për veshjet.

Në një postim në instagram ku shfaqet linja e kostumit Double Eagle 2022, Stresi kërkon një kostum dhuratë, të cilin Noizy ia premton me prioritet, madje duke e quajtur “familje”!

“Si s’na e dhatë 1 kostum dhuratë”, shkruan Stresi.

“I pari sa të dalë collection fam”, i përgjigjet Noizy.

 

Related Articles

Back to top button