Lajme

Shkoi të marrë djalin te shkolla 9 vjeçare në ish-Bllok, nëna përballet me pamjen tronditëse

 

Një nënë e cila ka shkuar të marrë si zakonisht djalin e saj në shkollën 9 vjeçare Edith Durham në ish-Bllok, është përballur me pamje tronditëse, teksa ka parë me sytë e saj se si të rinj të moshës14-18 vjeç, kapnin prej krahu nxënësit për t’u dhënë hashash.

Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha. ‘D.r o.ga është dhurata e Edvin Kristaq Drogës për nxënësit e Shqipërisë.
Lexoni den;oncimin tro ndites te prindit dixhital! sb

Doktor nje tmerr i vertete.

Shkova sot te marr djalin tek shkolla 9 vjecare Edit Durham ne “Bllok”. Mu tek dera e jashteme e shkolles 10 te rinje te moshes 14_18 vjec i kapnin nga krahu femijet duke ju oftuar h.as has.h.

Ju lutem beje prezent sepse vetem Ju mund ta ngrini kete problem sepse poIicia nuk ekziston po merren me syze dhe bjonte!!

Related Articles

Back to top button