Lajme

Varibop i Fierit, fshati shumë fanatik dhe xheloz për gratë. “Jam martuar 4 herë, por të fundit e dua më shumë”(Video)

 

“Haberet e Fshatit” eshte emri i nje kanali ne youtube.

Fokusi i tyre eshte në çdo fshat dhe haberet shkëputen nga banorët që takojnë aty dhe me nota humori ata përcjellin batutat e zonës

Gazetaret e ketij kanali kane qene ne fshatin Varibop te Fierit, dhe kane biseduar me disa nga banoret e ketij fshati.

 

Related Articles

Back to top button