Lajme

Qytetari shokohet në vendin e shenjtë të quajtur Sarisalltik në Malin e Krujës, gjen një filxhan dhe letër me mallkime, ja cfarë shkruhej në të

 

Qytetari na shkruan se para disa ditësh ka qenë në vendin e shenjtë të quajtur Sarisalltik në Malin e Krujës, i cili vizitohet nga shumë besimtarë.

Por gjatë vizitës ai ka ndeshur në një pamje të “fr.ikshme”, pasi aty ka parë një filxhan dhe disa letra me ma.llkime. Ai duket i shokuar nga kjo gjë, aq më tepër për faktin se kjo ndodh në një vend të shenjtë.

Mesazhi:

Pershendetje JOQ. Jo vetem populli, po edhe magjistaret, shpirtliget,etj qenkan ne krize se nga lenia e trikove, rrobave, paska vajtur puna me lene filxhan, e letra me mallkime…Ku po vete kjo bote…Nje vend ku duhet te luten per drite shpirti luten per te zeza te njerezve e jo te miren e vet.Edhe ne vende te shenjta, merre me mend ne realitet.

Ne nuk bohemi po ndoshta legalizimi ha.shashi.t po i sjell njerezit ne vete se i mbyti zilia smira e keqja nga brenda. Kjo video eshte bere te vendini shenjte Sarisalltiku ne Malin e Krujes, kur ua kam derguar juve, isha ne Sarisalltik, ku besimtaret shkojne per mbaresi, fat e lumturi gjera si keto, po ka edhe nga ato qe sduan te miren e vetes, u mjafton e keqja e te tjerëve.

Related Articles

Back to top button