Lajme

Putin bën paralajmërimin e fortë: Njerëzit të cilët… do të gjobiten duke filluar nga 2 mijë rubla ose 15 ditë arrest për personat fizikë deri në 50 mijë rubla për personat juridikë. …

 

Presidenti Vladimir Putin ka urdhëruar se kushdo që do të krahasojë ish Bashkimin Sovjetik me Gjermaninë naziste do të gjobitet.

Njerëzit të cilët bëjnë krahasime të tilla do të gjobiten duke filluar nga 2 mijë rubla ose 15 ditë arrest për personat fizikë deri në 50 mijë rubla për personat juridikë.

Putin

Do të gjobiten të gjithë ata që mohojnë rolin vendimtar të popullit sovjetik në humbjen e Gjermanisë naziste dhe misionin humanitar të Bashkimit Sovjetik në çlirimin e vendeve të Europës dhe personat që krahasojnë qëllimet, vendimet dhe veprimet e udhëheqjes, komandës dhe personelit ushtarak të BRSS-së me qëllimet, vendimet dhe veprimet e Gjermanisë naziste.

Related Articles

Back to top button