Lajme

Babai i fëmijëve të vrarë në Greqi tregon detajet e rënda…

 

Babai i fëmijëve të vrarë në Greqi Manos Daskalakis ka dhënë në polici detaje të reja rreth marrëdhënies së tij me Roula Pispirigou dhe rrethanat e vdekjes së Irisit në dëshminë e tij.

Daskalakis ka treguar arsyen pse nëna e fëmijëve ishte larguar nga shtëpia pasi e kishte konfirmuar që e kishte tradhëtuar.

“U largova nga shtëpia sepse mora vesh se gruaja ime kishte gjetur një burrë tjetër, gjë të cilën ajo ma konfirmoi.”

Më pas ai ka treguar se pasi vajza e vogël Iris ishte bërë keq, ai e kishte gjetur partneren e tij duke i bërë masazh kardiak për ta sjellë në jetë. Siç thotë ai, ka dëgjuar Georginën duke bërtitur “mos ma merr motrën” dhe Roulën duke bërtitur “Nuk të lë të largohesh.”

“Ndërsa nxitova për të ndihmuar Roulën, e kapa Irisin nga këmbët dhe ishte ngrirë dhe më pas erdhi ambulanca.

Fëmija ynë u mor me ambulancë, vazhduan përpjekjet për ta kthyer foshnjën në ambulancë dhe pas 2-3 minutash u nisëm për në spital”, tha ai në dëshminë e tij.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button