ShowBiz

Për’puthen/ Alesja hedh akuza të forta ndaj Rrushes dhe Astritit, Çfarë kanë bërë jashtë emisionit?

 

Puntata e sotme e Për’puthen solli sërish debate në lidhje me çështjet të cilat nuk janë sqaruar akoma. Problematike mbetet marrëdhënia midis Alesjas dhe Rrushes, të cilat kanë pasur mosmarrëveshje për shkak të Astritit.

Alesja ishte ajo e cila hodhi akuza të forta ndaj dyshes të cilët kanë vijuar njohjen midis tyre. Ajo akuzoi Rrushen se ka pasur marrëdhënia me Astritin jashtë programit.

Këto akuza u hodhën poshtë nga Rrushja, duke theksuar se do të kishte dalë nga programi nëse do të kishte ndodhur gjë.

Alesja: Ti ke pasur diçka me Astritin

Rrushja: Me pas diçka me Astritin, unë dal që tani, mos sajo

Alesja: Kam dëgjuar fjalë. Pyeta Astritin edhe u acarua kur i thash. Moment që ai është i pastër nuk acarohet. Ky reagim më bën t’i vërtetoj dyshimet e mia

Rrushja: Me pas diçka nuk kisha kohë me humb edhe nëse ke prova vazhdo

Alesja shprehet se reagimi i tyre e ka bindur që kjo gjë ka është e vërtetë, por deri më tani nuk ka dhënë prova ose detaje të cilat mund ta vërtetojnë këtë gjë.

Related Articles

Back to top button