Lajme

(VIDEO)Skandaloze: Gjyshja nga Kosova që bën marrëdhënie me të mitur në këmbim të parave

 

Komediani , Visar Dërmaku, i njohur si Gani Gërmia ka bërë një hulumtim të një grua në Prizren që shfrytëzon të miturit.

Komediani fillimisht del të pijë kafe ne këtë grua, dhe ndërrojnë disa llafe për marrdhënien e tyre që planifikonin ta bënin, shkruan Jepi zë.

Pas pirjes së kafes, Visar Dërmaku dhe gjyshja nisen për tek vendi që kjo grua besohet se e ka përdorur për marrdhënie.

Në këtë moment, komediani i tregon profesionin e tij dhe kritkon për veprimet e saja me të rinjtë.

Sipas Dërmakut, ai ka qenë duke e përcjellur qe një kohë, dhe kjo grua ka shfrytëzuar këta të rinj.

Për më shumë shikoni videon:

Related Articles

Back to top button