Lajme

Kush ishte tersi për çiftin? Para ish-kryeministrit ra në tokë edhe Lirie Berisha…

 

Para se të merrte fjalën në Kuvendin e PD, Sali Berisha është rrëzuar pak metra nga podiumi.

Ai po ngjiste shkallët kur është penguar dhe ka rënë.

Më herët edhe Liri Berisha u rrëzua teksa po shkonte të ulej në nisje të Kuvendit.

Kush ishte tersi për çiftin?

Related Articles

Back to top button