Lajme

Ja me sa këmbehen sot, Euro, Dollari dhe Paundi….

 

Në tregun valutor,

dollari këmbehet në blerje me 110.2 Lekë dhe në shitje 116.2 Lekë.

Euro këmbehet në blerje me 118.4 Lekë dhe në shitje me 124.4 Lekë.

Paundi britanik sot këmbehet me 139 Lekë në shitje dhe 145 Lekë në blerje.

Franga zviceriane këmbehet me 113.9 Lekë në blerje dhe 119.9 Lekë në shitje.

Dollari kanadez, këmbehet me 85.5 Lekë në blerje dhe 91.5 Lekë në shitje./CNA.al

Related Articles

Back to top button