Lajme

Shqiptarja ‘homos*ksuale’ shtatzënë: Po presim binjakë, pritja e ëmbël po shkon shumë mirë …

 

Rremida Shkoza dhe partnerja e saj amerikane do të bëhen nëna të binjakëve.

Ajo dhe partnerja e saj amerikane do të bëhen nëna të dy binjakëve.

Rremida tregoi se gjithnjë e kishte ëndërruar që të mbante një shtatzëni, ndaj zgjedhja se cila prej tyre do të mbante bebat nuk ishte e vështirë.

“Për mua thirrja ka qenë më e fortë, ndaj për ne ka qenë një vendim shumë i lehtë.

S’ ka pasur ndonjë problem, s’ka pasur nevojë të diskutohej gjatë”, tha ajo në ‘Ftesë në 5’.

E ndërsa pritja e ëmbël po shkon shumë mirë,

Rremida tregoi se gjatë gjithë kohës flet me bebat, madje ajo dhe partnerja e saj kanë menduar edhe emrat.

Related Articles

Back to top button