Stil dhe Jete

Djali shtang Aldon: “Ajo donte aventura o Aldo, lek me merrte në shtëpi, Po m’gjete nanji…

 

Një dialog që kur ta lexoni do shkriheni së qeshuri. E po fundja fare, kanë halle njerëzit.

Një “djalë” ka telefonuar tek Aldo, emisioni i tij i mëngjesit në Klan dhe i ka kërkuar ti gjejë ‘nanji për qëllime serioze, me kalu jetën’, siç u shpreh telefonuesi.

Ja se çfarë historie kishte pasur djali me të fejuarën e parë:

Mora për një njohje jam 45 vjec, jam usta, thash për qëllime serioze.

Ke do të njohësh.

Po pate nonji, po dili nonji për serioze.

Ke ndonjë emër që kërkon ti?

Jo skam emër unë po po qe se del nanji.

Nganji edhe del o burr po nga këto që kanë dalë ka ndonjë që të tërheq vëmendjen? Dalin përdit o burr

A rrofsh o burr ja jepi numrin tim, qëllime serioze thuj, shpinë e kam tgjitha i kam a kupto, për tkalu jet me than sdu me u tall.

Ti ke qenë i martuar?

Kam qen i fejum po jam nda jam prish,

Pse

Po kemi cik sedër

Bravo, po për cfare e ke sedrën ti?

Po filloi gruja duke vjedh nëpër shpi, vidh telefon, vidh lek, kur i vjedh në shpinë e vet, e i co te baba vet, ajo femër i bo tgjitha

O bobo paska qenë situatë e rëndë. Nga e gjete vlla

M’ra fati keq o Aldo.

E gjete apo ta bëri njeri?

Ma boni x person se s’du ta përmend as me emër edhe u zhgënjeva, njeriu bika viktim. Ajo kish pas tjera halle, donte me kalu aventura jo jet, donte për interes ajo Aldo.

Po qelloi hajdute kjo? Une si njoh njerezit.

Po jo mo vlla se s’jane gjithe njerezit njesoj, mbase qellon e mire ajo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button