ShowBiz

“Shoh dhe dëgjoj gjëra”, “shpirtrat na flasin përmes elektricitetit” shokon aktorja e njohur me deklaratën

 

Aktorja dhe këngëtarja amerikane Vanessa Hudgens bërë një deklaratë të bujshme duke thënë se mund të flasë me shpirtrat, ku ka treguar se prej vitesh “shikon dhe dëgjon gjëra”.

Hudgens tha se që kur ishte fëmijë shikonte fantazma.

“E kam pranuar faktin që unë shikoj dhe dëgjoj gjëra. E panjohura është e frikshme, por kohët e fundit unë kam nisur ta shikoj si diçka pozitive, si dhunti. Mbaj mend kur isha 8 vjeç, kisha një rosak lodër, dhe kur po dilja nga shtëpia për të shkuar në shkollë, ai rosak erdhi pas meje. Tani kam nisur që të përdor një pajisje që e quaj “kutia e shpirtit”, me të cilën kap frekuenca paranormale”, tha Hudgens.

Më tej, 33-vjeçarja shpjegoi se “shpirtrat na flasin përmes elektricitetit”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button