Lajme

Artan Hoxha paralajmëron: SPAK do të shkojë më tej me arrestimet për çështjen e inceneratorëve.

Gazetari Artan Hoxha ka paralajmëruar se nëse do të ketë ndryshime në qeveri

SPAK do të shkojë më tej me arrestimet për çështjen e inceneratorëve.

“Skema që është ngritur e kam parë të Becchetti.

Me atë skemë na mundi ne. Kjo çështje nisi; shkarpat dhe drutë i solli media, zjarrin ia vunë forcat e opozitës,

SPAK s’ka ku të shkojë më.

Pritshmëria vijon të jetë më larë. Synohet të shkohet më lart.

Ky është hapi i dytë, pasi hapi i parë ishte Elbasani. Çështja e Fierit është tjetërsimi i tokës-truall.

SPAK ka shkuar te bishti.

Gjejmë rastin që të inkurajojmë prokurorinë, që mos t’i nënshtrohet presionit.

E di që opozita kërkon që të arrestohet Rama dhe të lërë karrigen bosh dhe të vijë tjetri.

Nëse do të ketë ndryshim në kabinetin qeveritar, nuhatja më thotë;

SPAK do shkojë dhe më tej”, u shpreh Artan Hoxha.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button