Rozë +18

Vajza heq reçipetat në mes të aeroportit dhe i tund në ajër, shtangen pasagjerët

 

Një grua u arres tua, pasi ajo u zh vesh plotësisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Miami-t.

Gruaja hyri në pjesën e bagazheve, dhe filloi të hiqte rrobat një e nga një. Ne fillim u shfaq vetëm me të bre ndshme, e më pas përfundoi duke i hequr edhe ato.

Të gjithë pasagjerët kanë mbetur të shtangur nga pamjet e pazakonta, ndërsa vajza në fjalë këndonte me zë të lartë. Stafi i pasaktë i aeroportit dhe pasagjerët shikuan ndërsa ajo tundte syt jena në ajër.

Disa momente më vonë, gruaja u pa e ulur e zhv eshur në pozicionin e zambakut në krye të një makine patrullimi policie jashtë ndërtesës së aeroportit, përpara se të vraponte nëpër rrugë drejt një oficeri policie.

Pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar në Miami i thanë CBSMiami se ishin të tronditur nga incidenti dhe nga mungesa e përgjigjes nga kalimtarët.

Gruaja në fjalë e cila nuk është arritur të identifikohet, u arrestua menjëherë nga autoritetet e policisë, pas veprimit të pahijshëm.

Back to top button