Lajme

Femra kujdes! 5 Sekretet që çdo mashkull i fsheh një femre

 

1-Imagjinojnë shumë për marrëdhëniet intime
I mbajnë sekret sepse kanë frikë që do të frikësoheni apo do të keqkuptoni.

2-Kanë siklet takimin e parë
Kjo sepse nuk dinë për çfarë të bisedojnë për t’ju rënë në sy dhe për t’ju treguar se si ata e meritojnë të jenë pranë jush.

3-Kur i bini muhabetit rrotull
Kjo sepse meshkujt janë të thjesht dhe nuk u pëlqen analiza e tepruar.

4-Gënjejnë për të evituar debatin
Ata gënjejnë për disa gjëra vetëm për ta ruajtur paqen në marrëdhënie.

5-E duan heshtjen
Truri i mashkullit është linear dhe puna krijon impenjim më të madh se tek femrat. Për këtë arsye është më mirë që partnerit t’i jepni pak hapësirë derisa ai vetë ta bëjë hapin.

Related Articles

Back to top button