Lajme

E BUJSHME! Sazan Guri shpall kandidaturën për president “Kam besim te Perëndia, po aq te shqiptaria që nuk do ta lëmë të jetë kështu Shqipëria”

 

Sazan Guri ka hedhur kandidaturën për t’u bërë President i Shqipërisë. Ai thotë se është nxitur për të shpallur kandidaturën nga një nuëmr i madh qytetarësh, aktivistësh dhe njerëz të mediave, teksa shton se aftësitë, përvoja dhe dashuria për vendin e kanë shtyrë të jetë kandidat.

“Kam besim te Perëndia, po aq te shqiptaria që nuk do ta lëmë të jetë kështu Shqipëria”, shkruan në fund të deklaratës së tij Sazan Guri.

Emri i Presidentit të ri mbetet ende një mister, pasi nga palët politike nuk ka ndonjë kandidaturë konkrete, ndërkohë që shoqëria civile ka dhënë disa emra, të cilët janë mirëpritur nga qytetarët.

Related Articles

Back to top button