Lajme

Shtangen gardianët/ Dy gra kanë mbetur shtatzëna pasi kanë kryer marrëdhënie me të burgosura të tjera transgjinore.

 

Ka ndodhur në Nju Xhersi të SHBA-ve. Dy gra kanë mbetur shtatzëna pasi kanë kryer marrëdhënie seksuale me të burgosura të tjera transgjinore.

Drejtuesit e burgut thanë se në të dyja rastet, seksi ishte me pranimin e të dyja palëve.

Është e paqartë nëse gratë kanë pasur marrëdhënie seksuale me të njëjtin të burgosur transgjinor, apo nëse kanë qenë dhe të tjerë.

Institucioni “Edna Mahan” strehon 27 të burgosur transgjinorë dhe mbi 800 gra gjithsej.

Mbi këtë çështje është nisur një hetim.

 

Related Articles

Back to top button