Stil dhe Jete

Zbuloni shtetin ku bëhet më shumë s*ks në ambientet e punës, ja kush renditet i pari…

 

Shumë lidhje nisin në ambientet e punës pasi aty kalohet një pjesë e konsiderueshme e ditës, por edhe aferat jashtëmartesore janë shumë të shpeshta. Sipas një studimi të fundit lidhur me seksin në zyrë, Gjermania mban vendin e parë me rreth 65% të ndërmarrjeve. Vendin e dytë e mban Italia me 61% në nivel të barabartë me Suedinë dhe Norvegjinë. Ato ndiqen nga Franca dhe Anglia ku seksi në zyrë ka qenë gjithmonë një ‘sport kombëtar’.

Vendet më të shpeshta janë spitalet dhe klinikat, më pas vijnë studiot profesionale ndërsa në vendin e tretë janë redaksitë e gazetave apo televizioneve. Sipas ekspertëve, seksi në zyrë vjen si pasojë e ndjenjës së vetmisë që na kaplon kur jemi në punë. Le ta pranojmë, të gjithëve mund të na ketë ndodhur të paktën njëherë që të kemi pasur disa flirte ‘të pafajshme’ me atë kolegun seksi të zyrës.

Nuk ka asgjë të pazakontë që një koleg të tregojë interes ndaj jush, të flirtojë në ambientet e punës apo t’ju kërkojë një takim pas saj dhe është normale që të tundoheni, mos u shqetësoni! Në dukje asgjë e gabuar, por ju keni një partner në krah? Atëherë këtu ndërlikohet pak puna. Pra, çfarë të bëjmë në këtë situatë, t’i themi partnerit apo ta mbajmë sekret?

Në këto situata ka vetëm tri mundësi zgjedhjeje që mund t’ju ndihmojnë të dilni një herë e mirë nga e gjithë kjo situatë e sikletshme dhe mos ndiheni më fajtore. Ju ka ndodhur ndonjë herë që ‘t’ju bie në kokë’ për dikë që punoni së bashku? Epo nëse po, na lejoni të themi se nuk jeni të vetmit dhe se është diçka shumë normale. Flirtimi mes dy punonjësve në një vend pune nuk është diçka e pazakontë.

Related Articles

Back to top button