Stil dhe Jete

Nuk e keni ditur me perpara, mësoni për çfarë shërben xhepi i vogël i xhinseve

 

Ekziston një arsye pse ju e keni atë xhep të vogël të bezdisshëm brenda xhepit të madh të xhinseve tuaja. Për gratë psh, një xhep falso në pantallona, xhaketë, këmishë shpeshherë mund t’i bërë me nerva.

Mirëpo xhepat vijnë standart për të dy gjinitë, dy xhepa prapa, dy përpara dhe një xhep i vogël i çuditshëm drejtkëndësh. Mirëpo, për çfarë duhet ai? Se është shumë e qartë se është fare i vogël për monedha dhe ka ekzistuar para erës së telefonave celularë.

Në forumin Quora, ekspertët e xhinseve dhe tekstileve kërkuan një përgjigje dhe Renata Janoskoca citoi Levi Strauss, markën e famshme ikonë amerikane, që i jep përgjigje xhepit të mistershëm.

Siç shkroi ajo, xhepi ishte një “xhep ore”, i mjaftueshëm për të mbajtur një orë xhepi. Zonja Janoskova shpjegoi që Levis tregohej i kujdesshëm që ta fuste xhepin që mbronte orat e kaubojsave.

Related Articles

Back to top button