Lajme

Mos e paçi fatin e tij / Ky eshte njeriu më pa fat në botë ,Doli pas 3 muajsh nga shtëpia pasi kishte thyer këmbën, ditën e parë që del në qytet i ndodh e pabesueshmja

 

Ferdi Bahar nga Turqia është ndoshta një nga njerëzit më të pa fat në botë … Pse? Sepse ai u aksidentua ditën e parë pasi u largua nga shtëpia pas tre muajsh të gjatë.

Gjegjësisht, ky djalë i ri ka thyer këmbën disa muaj më parë. Lëndimet ishin aq të rënda sa ai kaloi gati 90 ditë në shtrat.

Sigurisht, ai nuk u largua nga shtëpia e tij gjatë gjithë kësaj kohe, dhe kur më në fund ishte në gjendje të lëvizte, një ak sident tjetër i ndodhi atij.

Në ditën fatale, ai u largua nga shtëpia për të pirë më në fund kafe me miqtë. ai po ecte i lumtur në rrugë dhe as nuk e imagjinonte që në momentin tjetër do të goditej nga dera e hapur e një kamioni në lëvizje.

Í riu ra si i prerë dhe pastaj pështyu disa dhëmbë të thyer. Shikoni si dukej e gjitha.

Related Articles

Back to top button