Lajme

Bleu shtëpine per vetem 1 € në Itali , kjo eshte arsyeja qe u detyrua të hiqte dorë

 

Një burrë i cili bleu një shtëpi të rrënuar në Itali për vetëm 1 euro, i duhej të braktiste projektin pasi nuk mund të gjente punëtorë për ta ndihmuar atë në rinovimin e shtëpisë.

Sipas mediave të huaja, për të “përfituar” shtëpinë i vetmi kusht ishte që blerësi të rinovonte shtëpinë brenda tre viteve që nga dita e blerjes. Por, kjo gjë siç duket ka qenë tepër e vështirë për 58-vjeçarin.

Mungesa e fuqisë punëtore ka goditur industrinë e ndërtimit të Italisë muajt e fundit, aq sa Danny, një kuzhinier që ka punuar për Fondacionin “Fifteen” të Jamie Oliver nuk mund të gjente askënd që ta ndihmonte të rinovonte shtëpinë e tij të ëndrrave.

Për këtë arsye ai u detyrua që t’ia shiste pronën një agjencie pronash duke i kthyer pagesën prej 1 euro.

Duke folur për mediat e huaja, ai tha:

Ishte shumë e vështirë të gjeje një ndërtues dhe me kalimin e kohës shtëpia u përkeqësua.
Megjithatë, ai bleu një shtëpi tjetër të lirë, këtë herë për 8.000 euro, e cila kishte nevojë për më pak punë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button