Lajme

Fluks i lartë besimtaresh në Kishen e Shna Ndout në Laç, bllokohet trafiku

E marta e 3-te e pelegrinazhit ne Kishen e Shna Ndout ne Laç eshte shoqeruar me fluks te larte besimtaresh qe jane drejtuar ketij vendi te shenjte.

Dyndja e qytetareve ka krijuar trafik te renduar dhe kaos ne levizje ne rrugen nga Laçi ne drejtim te Kishes. Qe prej ores 18.00 eshte krijuar rradhe km automjetesh.

Ne terren ndodhen efektiv te rendit dhe policise rrugore te cilet jane vendosur me disa pika me qellim lehtesimin sado pak te levizjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button